Over ons

Bodac logo
bodemonderzoek explosieven

BODAC staat voor “Bodem Activiteiten” en maakt sinds 1 januari 2006 deel uit van Den Ouden Groep, een middelgroot en sterk servicegericht familiebedrijf uit Schijndel.

Den Ouden investeert en innoveert in duurzaamheid op het gebied van diensten, producten en relaties. Daarbij spelen betrouwbaarheid en kwaliteit een belangrijke rol; Den Ouden levert niet alleen maatwerk in een project, maar ontzorgt ook haar opdrachtgevers in het gehele GWW-traject.

Bij de ontwikkeling van bouwprojecten en de realisering van infrastructurele werken kunnen explosieven of conventionele explosieven, geschut en vliegtuigwrakken de veiligheid van werknemers en de directe omgeving in gevaar brengen. Het opsporen van deze conventionele explosieven voordat de bouwwerkzaamheden aanvangen is daarom een absolute vereiste. Bodac is dan ook helemaal gespecialiseerd in het opsporen van conventionele explosieven en het veiligstellen hiervan. Het stappenplan van Bodac biedt inzicht in de situatie, de risico's, de valkuilen en de kansen.

Onze experts adviseren over de manier waarop het gevaar van CE weggenomen of beheerst kan worden en begeleiden u bij uw besluitvorming. Bodac ontzorgt u graag met een (historisch) vooronderzoek, een detailbenadering van uw specifieke situaties een explosieven onderzoek.

Hij helpen u graag...