Wij zoeken een Leidinggevende Senior KNA Archeoloog!

collega gezocht
bodemonderzoek explosieven
sleutel
zegelstempel ohan van bra

Ben jij een allround senior KNA-archeoloog en heb jij op projectbasis graag alle touwtjes in handen? Dan is deze functie wellicht iets voor jou! 

Vanwege een verschuiving binnen ons dochterbedrijf Bodac BV, zijn wij op zoek naar een ervaren leidinggevende Senior KNA Archeoloog om onze dienstverlening archeologie verder te ontplooien.

Wat ga je doen?

Als archeoloog heb je een afwisselende en bijzonder uitdagende baan waarbij je verantwoordelijk bent voor de archeologische inhoudelijke-, personele- en organisatorische zaken binnen projecten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen van offertes en plannen van aanpak, het verrichten van onderzoek in de vorm van bureaustudies en archeologisch veldonderzoek. Ook behoren het verrichten van controlerende werkzaamheden t.b.v. kwaliteitsborging (KNA) en het opstellen van rapportages en formuleren van adviezen aan onze opdrachtgevers, acquisitie en relatiebeheer tot jouw werkzaamheden.

Wie ben jij?

  • Afgeronde universitaire opleiding Archeologie of een vergelijkbare opleiding;
  • De voorkeur gaat uit naar specialisatie in een materiaalspecialisme;
  • Minimaal 6 jaar werkervaring binnen de Nederlandse archeologie, incl. ervaring in het leiden van (archeologische) projecten;
  • Status van senior KNA-archeoloog (aantoonbaar geregistreerd actor);
  • Goede mondelinge- en schriftelijke vaardigheden;
  • Je kunt werken met GIS en digitale meettechnieken (GPS);
  • Je hebt een gemotiveerde en flexibele instelling;
  • In het bezit van een rijbewijs B (E).

Wat krijg je ervoor terug?

Een afwisselende baan binnen een gezonde en groeiende omgeving. Je krijgt een contract voor 40 uur per week. Wij bieden jou een prettige werksfeer en een veelzijdige functie met doorgroeimogelijkheden en veel ruimte voor eigen initiatief. Uiteraard bieden wij jou ook goede arbeidvoorwaarden, een pensioenregeling, auto van de zaak, collectiviteitsverzekeringen en leuke bedrijfsuitjes. Kortom een familiebedrijf waar slim en zelfstandig werken wordt beloond, maar waar zeker ook tijd wordt vrijgemaakt om samen met elkaar te genieten van het leven.

Wie zijn wij?

Bodac bv, onderdeel van Den Ouden Groep uit Schijndel, voert werkzaamheden uit van historisch onderzoek tot het opsporen van conventionele explosieven (CE), saneringen en archeologie. Wij zijn een innovatieve partner en dragen al decennia bij aan de veiligheid op het land en in het water. Onze mensen zijn betrokken, ondernemende professionals met passie voor technologie en veiligheid.

Den Ouden Groep is een internationaal en servicegericht familiebedrijf met ca. 200 medewerkers, waarbij duurzaamheid, biobased economy en cradle to cradle hoog in het vaandel staan. Dagelijks werkt Den Ouden Groep aan innovatieve oplossingen, maatschappelijk verantwoord ondernemen en CO2-Reductie. Zo is Den Ouden Groep o.a. gecertificeerd op niveau 5 van de CO2-prestatieladder en PSO-trede 3. Den Ouden Groep ontzorgt wereldwijd in bodemverbeteraars, biobrandstoffen, bodembemesting, bodemveiligheid, binnenstedelijke herinrichting en betonaanleg. Onze producten en diensten helpen onze wereld om gezond, vruchtbaar en leefbaar te blijven.

Nieuwsgierig?

Voel je je aangesproken door deze vacature? Verras ons dan met jouw motivatie en stuur je sollicitatiebrief met cv naar het onderstaande post- of mailadres:

Den Ouden Materieel bv
t.a.v. mevr. M. (Marijke) Mud
Postbus 12
5480 AA Schijndel 
+31 (0)73 543 10 09
m.mud@denoudengroep.com