Diensten

Bodac is met haar jarenlange ervaring een geschikte partner voor het uitvoeren van historisch onderzoek en het opsporen van conventionele explosieven. Dit betreft voornamelijk het opsporen van conventionele explosieven die zijn achtergebleven uit de Eerste- en Tweede Wereldoorlog.

Dit kunnen bijvoorbeeld blindgangers betreffen. Blindgangers zijn explosieven die niet zijn ontploft of afgegaan op het oorspronkelijk bedoelde moment. Blindgangers zijn erg gevaarlijk omdat ze op ieder willekeurig moment kunnen ontploffen. Het is daarom erg belangrijk dat de blindgangers veilig worden opgeruimd. Het is cruciaal dat het opsporen van conventionele explosieven veilig en secuur wordt uitgevoerd.

Met haar jarenlange ervaring kan Bodac u een totaalpakket leveren op het gebied van explosievenonderzoek en explosievenopsporing. Het explosievenonderzoek wordt gedaan door gepassioneerde, vakkundige medewerkers met hoogwaardige apparatuur. Kijkt u voor de mogelijkheden omtrent het opsporen van conventionele explosieven en het explosievenonderzoek op de website.